Uživatelské menu slouží po přihlášení k ovládání vašeho účtu a dalších funkcí dle nastavených oprávnění. 

Uživatelské menu

K připomínkám občanů

  • Iva Kučerová
  • Avatar uživatele Iva Kučerová Autor tématu
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Více
5 roků 1 měsíc zpět - 5 roků 1 měsíc zpět #1057 od Iva Kučerová
K připomínkám občanů vytvořil uživatel Iva Kučerová
Vážení spoluobčané,
v pondělí jsem na OÚ obdržela několik připomínek k životu v Dubanech. Kromě těch, na které jsem dokázala hned odpovědět nebo jsou již v řešení bych vás na dvě témata ráda upozornila:
1. Pobíhání psů po vsi. Je to problém nejen z pohledu pořádku, protože po nich nikdo neuklidí. Jde o bezpečí nás všech na ulici a také těch pejsků, které si ostatní vedou na vodítku a volně pobíhající psi je ohrožují. Prosím vás všechny, dbejte na to, aby byli vaši psi doma zabezpečeni, aby volně nepobíhali po vsi a v případě vašich procházek prosím dbejte na pořádek. Samozřejmě můžete namítnout, že nemáme stojany se sáčky na exkrementy. To by se ale pro všechny musel výrazně zvýšit poplatek ze psa. Myslím, že takto nastavené poplatky vyhovují a stačí, aby si každý po svém psovi uklidil.
2. Bezpečnost na zastávce V alejích. Jsme si vědomi špatného řešení uvedené autobusové zastávky. Situaci jsme několikrát řešili s Pardubickým krajem, pro který by bylo jednoduché řešení zastávku v nevyhovujícím místě zrušit. Poslala jsem tedy opět výzvu na policii ČR k častějším kontrolám dodržování dopravních předpisů v daném úseku a na zastupitelstvu znovu otevřu téma světelné signalizace upozorňující na rychlost projíždějícího vozidla. Vás prosím o řádné poučení vašich dětí, jak se v těchto místech chovat. Je tam opravdu velký a nebezpečný provoz.

Chci, abyste věděli, že vaše připomínky velice vítám a neberu je jako kritiku naší práce, ale jako zájem občanů o život v obci. Budu ráda, když podobných námětů bude více. Pro mě osobně to je důkaz, že má naše práce smysl.

Děkuji a přeji hezký den
Iva Kučerová, starostka
Poslední změna: 5 roků 1 měsíc zpět uživatelem Iva Kučerová.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.232 sekund

O nás - text

.
Dubany 23, 530 02 Pardubice
+420 723 870 820
Úřední hodiny:
Úterý 17:00 - 19:00
Středa 09:00 - 13:00